Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Vintrosa IS

Följ

Vintrosa IS

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Vintrosa IS
Välj lag/grupp

Kontaktinformation

Namn Vintrosa IS
Adress co/ Markus Klinton, Vintrosa-Götavi 285
Postadress 71991 Vintrosa
Telefon 070-7957953
E-post info@vintrosais.se
Orgnr 875001-7983
Swish 123 413 76 34
Kontonr Bg 866-2447
Öppettider Fakturor och faktura frågor mejlas till kassor@vintrosais.se
A-lag dam Handboll
A-lag herr Handboll

Om Vintrosa IS

Sedan starten 1961 har Vintrosa Idrottssällskap deltagit inom en rad idrotter. Ishockey, volleyboll, handboll, innebandy, gymnastik för att nämna några. I dagsläget består föreningen av fem sektioner: handboll, beachhandboll, innebandy, bollkul samt Vintrosadagen med VM (VintrosaMästerskapen i fotboll) och VBHC (Vintrosa Beach Handboll Cup). Under 2018 genomfördes för första gången Vintrosaloppet och Vintrosa Summer Floorball Cup.

Barn- och ungdomsverksamheten är, har varit och kommer alltid att vara Vintrosa IS högsta prioritet, samtidigt har man mycket att vinna på seniorverksamhet. Det finns något för de yngre att se upp till och sträva emot.

Vintrosa Idrottssällskap är en idéell förening vars verksamhet bedrivs utan vinstsyfte. Vår filosofi är att alla som vill ska få delta, detta gäller från de yngsta till de äldsta. Samtliga skall få möjlighet att utvecklas på sina egna villkor, målet är att föreningen idrotter skall vara roliga sysselsättningar som följer med genom hela livet. I Vintrosa IS finns det saker att göra för de yngre såväl som för de äldre, det som krävs är ett stort hjärta.

Följer Örebro kommuns Fritidsnämnds riktlinjer för barn- och ungdomsverksamhet. Detta kompletteras med vårt egna värdegrunds dokument.